Automatiseringssysteem PSS 4000

de PLC van nu en voor de toekomst

donderdag 14 april 2016, van 12.30 tot ca. 13.15 uur

Op 14 april presenteerde Eisma Industriemedia een webinar over de opbouw en mogelijkheden van moderne machine- en installatiebesturingen en de rol die PLC-systemen gaan spelen in het kader van Industrie 4.0. Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Pilz Nederland, dat het onderwerp bespreekt aan de hand van zijn PSS 4000 machine-/procesbeveiligingssysteem.

Tijdens het webinar wordt ingegaan op het doel, de mogelijkheden, de techniek (hardware, software, netwerk), de toepassingen en de rol van moderne besturingssystemen binnen Industrie 4.0 en het Internet of Things. Een en ander wordt geïllustreerd aan de hand van video’s over de opbouw van de software, over een toepassing bij een kermisattractie en over de mens-machine-communicatie.

Het webinar is gericht op eindgebruikers van machine- en procesbesturingen (voedingsmiddelen-, diervoeder-, farmaceutische industrie, discrete productie), machinebouwers en system integrators. Het webinar wordt gepresenteerd door Ad Spijkers, freelance journalist met als specialisatie aandrijftechniek en industriële automatisering. Namens Pilz Nederland zal sales manager Peter Eland het systeem toelichten.


Bekijk het webinar "Automatiseringssysteem PSS 4000"


SprekersDoelgroepen: Aandrijftechniek

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Voordelen van een webinar

  • Live deelnemen
  • Webinar terugkijken
  • Vragen stellen
  • Geen reistijd

Ontvang onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda