Automatiseringssysteem PSS 4000

de PLC van nu en voor de toekomst

donderdag 14 april 2016, van 12.30 tot ca. 13.15 uur

Op 14 april presenteerde Eisma Industriemedia een webinar over de opbouw en mogelijkheden van moderne machine- en installatiebesturingen en de rol die PLC-systemen gaan spelen in het kader van Industrie 4.0. Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Pilz Nederland, dat het onderwerp bespreekt aan de hand van zijn PSS 4000 machine-/procesbeveiligingssysteem.

[symple_button color=”blue” url=”https://www.onlineseminar.nl/industriewebinar/webinar/10570/automatiseringssysteem-pss-4000/#watch” title=”Dit webinar terugkijken” target=”blank” border_radius=””]Dit webinar terugkijken[/symple_button]

Tijdens het webinar wordt ingegaan op het doel, de mogelijkheden, de techniek (hardware, software, netwerk), de toepassingen en de rol van moderne besturingssystemen binnen Industrie 4.0 en het Internet of Things. Een en ander wordt geïllustreerd aan de hand van video’s over de opbouw van de software, over een toepassing bij een kermisattractie en over de mens-machine-communicatie.

Het webinar is gericht op eindgebruikers van machine- en procesbesturingen (voedingsmiddelen-, diervoeder-, farmaceutische industrie, discrete productie), machinebouwers en system integrators. Het webinar wordt gepresenteerd door Ad Spijkers, freelance journalist met als specialisatie aandrijftechniek en industriële automatisering. Namens Pilz Nederland zal sales manager Peter Eland het systeem toelichten.
Peter_Eland_180x240 ad_spijkers180x240
links: spreker Peter Eland 
rechts: presentator Ad Spijkers

Voordelen van een webinar
– Gratis registratie en deelname
– Vanaf uw werkplek of thuis te volgen; geen reistijd, geen reiskosten
– Interactief, dus live meekijken en vragen stellen
– Op elk moment terugkijken

Gratis registratie en deelname
Meedoen aan dit webinar is gratis! Het enige dat u hoeft te doen is registreren via de blauwe knop ‘Aanmelden voor dit webinar’. U ontvangt dan een bevestigingsmail. Daarna maakt u een zelfgekozen wachtwoord aan en uw registratie is voltooid. T.z.t. volgt er een herinnering per mail en (indien gewenst) per SMS.